Grillaften på Ristrup Hovedgaard

7. jul 2016

Det var en solskinsfyldt men lidt blæsende aften hvor formanden, Niels Erik Kjær og fru Lyndy havde inviteret til grillaften på deres bopæl, Ristrup Hovedgaard i Sabro.

Efter formandens velkomst var der afsat en lille time, hvor vi 65 -70 fremmødte medlemmer og ledsagere kunne gå rundt og kigge på gården, der er skønt beliggende i en særdeles smuk natur.

I de flot restaurerede bygninger så vi en imponerende stor og velholdt maskinpark, og i en af længerne var der en afdeling med veteranbiler og gamle maskiner, der ligeledes fremstod særdeles velholdt. Veteranbilerne er stadig i brug.
Vi var også i stalden og klappe hestene.

Kl. 19.00 blev der kaldt til bords, og den helstegte pattegris blev serveret med et udsøgt udvalg af brød, salater og en veludstyret kartoffelbar, og der var et godt udvalg af øl, vand og vin ad libitum.

Af hensyn til temperaturen fandt spisningen sted indendørs, og der var en god stemning og livlig snak ved bordene.

Hen på aftenen blev der serveret kaffe, kage og likør, og da vi tog afsked med værtsparret, var der flere, som kom med antydninger om, at et så succesfyldt arrangement fortjener at blive gentaget i mange mange år.

Vi siger tak for en rigtig dejlig aften.

Helge Kuno Pedersen