Bowling hos Bowling Nord

10. feb 2011

For at prøve noget nyt var bowlingturneringen i år henlagt til Bowling Nord i Helsingforsgade.

25 ivrige bowlingentusiaster mødte op kl. 18:30, og efter fordeling af pladserne på banerne gik spillet i gang.

Der blev brugt rigtig meget energi på alle baner, så foreningen var nødt til at servere en øl/vand for at undgå at nogen af spillerne skulle gå sukkerkold.

Under den efterfølgende spisning, hvor vi fik nogle meget velsmagende spareribs med tilbehør, var der præmieuddeling.

Bedst blandt pigerne var Tove Mortensen med 141 point. Hun har gennem flere år besat den plads, så hun må betegnes som en ekspert på dette felt.

Ved mændene var situationen lidt mere speget. Tredjepladsen tilfaldt uden tvivl Thorleif Provstgaard med 146 point…

…. og andenpladsen fik Martin Eriksen med 147 point.

Men førstepladsen? Ingen var i tvivl om at fjerdemanden på bane to havde sejret med 149 point, men han var, ifølge en meget farverig beretning fra de øvrige tre spillere på banen, sporløst forsvundet, og han havde markedsført sig under pseudonymet 007.

De tre andre spillere på bane to var Jørgen Ø. Johnsen, Nicholas Johnsen og Thorleif Provstgaard, og da Jørgen normalt aldrig vinder noget som helst, og da de to andre på banen er habile bowlingspillere, som altid går i for store sko, når de bowler, valgte dommerjuryen at tildele Jørgen Ø. Johnsen sejren.
Jørgen modtog derfor vandrepokalen og de medfølgende flasker, og han kan i det næste år kalde sig mester i Garderforeningen for Aarhus og Omegns bowlingturnering.

Alle øvrige præmier var på flasker, også trøstpræmien som tilfaldt Annie.

JUL 1964 Helge Kuno Pedersen